Karmelo odlučuje kao nekad, Buker sa sirenom, strašni Ti-Džej Voren teroriše u Diznijevom svetu! (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2020, 09:05

Karmelo odlučuje kao nekad, Buker sa sirenom, strašni Ti-Džej Voren teroriše u Diznijevom svetu! (video)

Melo Entoni prelomio za Portland, Buker pogodio u poslednjoj sekundi, Voren ubacuje 40 poena u proseku od kada je nastavljena sezona.

Malo od starog Mela Entonija gledamo ovih dana u Orlandu. Zadržao je Portland u trci, ponovo je pogodio najvažniji šut utakmice kao i protiv Memfisa u produžetku. Ovoga puta žrtva je bio Hjuston, Karmelova trojka je prelomila utakmicu.

Portland je pobedom skočio na deveto mesto, imaju pola pobede više od San Antonija, a Memfis im >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << beži 1.5 pobedu, u trci za poslednju plej of kartu. Ostalo je pet utakmica, nije da su bez šansi. Lilard je inače ubacio 21 poen, od toga osam u poslednjoj četvrtini, Melo dodao 14. Hjuston je imao problema, Harden sa penalima, Vestbruk se u poslednjem periodu nije vraćao na parket, kasne za Nagetsima dve pobede, na četvrtom su mestu Zapada, imaju isti rezultat 42-25 kao Juta, ali i prednost zbog međusobnog skora. Za vrat im diše Oklahoma na šestom mestu.

New Nickname Bubble Melo @carmeloanthony @espn @SportsCenter #BubbleMelo https://t.co/OjgZ6OyfAz

— West Side Dolo (@westsidedolo) August 5, 2020
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.