Kako je Džej Lo pogrešno najavila Džerarda Batlera

Izvor: B92, 15.Nov.2014, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je Džej Lo pogrešno najavila Džerarda Batlera

Na sinoćnoj dodeli "Hollywood Film“ nagrada pevačica Dženifer Lopez imala je čast da najavi i uruči nagradu poznatom glumcu Džerardu Batleru.

Ona je veliki profesionalac i na sceni se ponašao kao kod kuće, međutim i najiskusnijima se desi da se zbune. Naime, Džej Lo koja je te večeri blistala na crvenom tepihu, pogrešno je izgovorila ime animiranog filma u kojem Džerard Batler pozajmljuje svoj glas.

Ona je umesto originalnog naziva "Kako da trenirate >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zmaja 2“ ("How To Train Your Dragon 2“) izgovorila "How To Drain Your Dragon“ što je zapravo značilo "Kako da iscedite zmaja“.

Kada je shvatila šta je rekla, simpatična Dženifer nije mogla da prestane da se smeje, dok joj zgodni glumac nije zamerio.

"Hvala ti Dženifer za ovaj besprekoran uvod. Izgleda da sam dobio dve nagrade budući da je najavila film koji nisam snimio“, našalio se Džerad dok se latino pevačica sve vreme smejala svojoj grešci.

Great time @hollywoodawards #howtodrainyourdragon 😂😂😂 #HFAs

Фото опубликовано Jennifer Lopez (@jlo) ноя 11, 2014 at 7:42 PST
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dženifer Lopez i Džerard Batler novi holivudski par?

Izvor: Story, 15.Nov.2014

Čini se da je prisustvo muževnog Džerarda Batlera poprilično zbunilo Dženifer Lopez, pa je pevačica počela da se kikoće i pravi greške tokom dodele nagrada na Hollywood Film festivalu...Dženifer Lopez i Džerard Batler, foto: Profimedia..To je posebno došlo do izražaja kad je morala da uruči...

Nastavak na Story...

Džej Lo pogrešno najavila Džerarda Batlera

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Nov.2014

Na sinoćnoj dodeli "Hollywood Film“ nagrada pjevačica Dženifer Lopez imala je čast da najavi i uruči nagradu poznatom glumcu Džerardu Batleru...Ona je veliki profesionalac, međutim i najiskusnijima se desi da se zbune. Naime, Džej Lo koja je te večeri blistala na crvenom tepihu, pogrešno...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.