Kakav je to dan bez nekog otkaza, Ameri još slabiji...

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2019, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav je to dan bez nekog otkaza, Ameri još slabiji...

Od ogromnog favorita, stigli su do uloge favorita na Mundobasketu.

Mundobasket u Kini bi mogao da bude zanimljiv.

Sigurni smo da među nama ima onih kojima je žao što reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država ide u slabijem sastavu, svi smo želeli da gledamo najjaču selekciju Sjedinjenih Američkih Država protiv Srbije.

Ipak, to nećemo gledati, makar ne ovog leta, imajući u vidu da je otkazao ogroman broj košarkaša. Erik Gordon, Si- >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Džej Mekolum, Bredli Bil, Zajon Vilijamson i Tobajas Heris su redom otkazivali nakon što su to učinili dvojica najboljih, Entoni Dejvis i Džejms Harden, a juče je to učinio i Demian Lilard.

Poslednji u nizu jeste Kevin Lav, član Klivlenda.

Evo ko je ostao, uz napomenu da će Greg Popovič pozvati nekog od sledećih košarkaša:  Markus Smart, Džejlen Braun, Danđelo Rasel i Aron Gordon.

Plejmejkeri i bekovi: Kajl Lauri (Toronto), Donovan Mičel (Juta), Kemba Voker (Šarlot).

Krila i krilni centri: Harison Barns (Sakramento), Kajl Kuzma (Lejkersi), Kris Midlton (Milvoki), Pol Milsap (Denver), Džejson Tejtum (Boston), Pi-Džej Taker (Hjuston).

Centri: Andre Dramond (Detroit), Bruk Lopez (Milvoki), Majls Tarner (Indijana).

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.