Kad žena lupi šakom o sto: Zabranila mu da se druži sa Džejom!

Izvor: Scandal.rs, 11.Dec.2014, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad žena lupi šakom o sto: Zabranila mu da se druži sa Džejom!

Sabina, žena Sinana Sakića, zabranila mu je da se druži sa Džejom.

Kao razlog navodi se to što Džej mnogo  pije, pa je Sabina u stalnom strahu da on loše utiče na Sinana, koji je konačno ostavio alkohol.

“Već izvesno vreme Sinan ne pije alkohol i to zahvaljujući Sabini, koja je najveći protivnik žestokog pića. Međutim, ona se ozbiljno zabrinula za zdravlje svog supruga, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << ga je u nekoliko navrata videla kako se opija sa kolegom Džejom. Opšte je poznato da su njih dvojica često sedali u kafanu u podne, a da je napuste, vidno pripiti, u isto vreme dan kasnije”, izjavio je dobro obavešten izvor, a prenosi Alo.

Sabina, Šaban i Džej nisu imali komentar na ovu priču.

Izvor: Alo

Foto: Life Content

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.