Kad porastem biću di-džej: Škola za di-džejeve u Novom Sadu

Izvor: NaDlanu.com, 10.Okt.2013, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad porastem biću di-džej: Škola za di-džejeve u Novom Sadu

U novosadskom Centru za muzičko obrazovanje "Kulturno sklonište" kreće šesta generacija polaznika DJ škole u kojoj predaje DJ Vladimir Aćić. Vladimir Aćić je jedan od najpopularnijih didžejeva Jugoistočne Evrope, i po rečima mnogih didžejeva najveštiji tehničar u regionu, pa i u svetu.

Na predavanjima se uči o muzičkoj produkciji, o tehnikama pravljenja pesama, o tehnikama miksanja pesama, o beat-u, o zvuku, o tehničkoj opremi i korišćenju opreme, o DJ kulturi i istoriji >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << elektronske muzike, kao i o važnosti i načinima promocije DJ-a.Učenici će imati priliku da upoznaju i ostale didžejeve i ljude iz DJ industrije, koji će posećivati radionice na kojima će učenicima preneti svoja znanja i iskustva.Studio u kojem se uči ima vrhunsku opremu, a školu mogu da upišu polaznici različitih uzrasta i nivoa znanja. Časovi se održavaju dva puta nedeljno, od oktobra do juna.DJ škola je idealno mesto za upoznavanje ljudi istih interesovanja, razmenu informacija i sticanje znanja i iskustva. Za nekoga je to dobar početak karijere, nekome samo "odskočna daska" ili mesto za kvalitetno provedeno slobodno vreme.Izvor: HappyNoviSad
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.