KIJA KOCKAR U PREGOVORIMA SA ČUVENIM REPEROM?! Evo kakvi su planovi sa njim, a mnogi su ŠOKIRANI ovim

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2019, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIJA KOCKAR U PREGOVORIMA SA ČUVENIM REPEROM?! Evo kakvi su planovi sa njim, a mnogi su ŠOKIRANI ovim

Ako joj ovo uspe, daleko će dogurati.

Kristina Kija Kockar bila je gost u "Novom jutru". Ona nije mogla da sakrije radost povodom predstojećeg poslovnog puta.

Pevačica se uveliko sprema za Ameriku, ali malo ko je znao da je i u pregovorima sa Džej-Zijem, čuvenim reperom i suprugom Bijonse.

Kija je, iako u "Novom jutru", poželela svima prvo dobro veče, najverovatnije zbunjena zbog razlike u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vremenu između Srbije i Amerike, s kojom je izgleda u skoro svakodnevnom kontaktu.

Tim potezom, mnoge je zaintrigirala.

- Ja sam bila na vezi sa Džej-Zijem i njemu je bila noć, pa sam eto... - nasmejala se Kija, pa dodala:

- Sa Džej-Zijem su pregovaranja u toku. Ja sam za to da napravimo tamo neki 'dil' pa da ljudi budu mirni. Non-stop pravim neke zemljotrese za druge ljude, bolje da ja odem u Ameriku pa lepo da svima bude lepo - rekla je Kija.

Otkako je spomenula da se čula sa njim, na društvenim mrežama potegla se polemika o tome da li je to istina.

Dok jedni tvrde da je u pitanju samo šala, drugi joj, pak, čestitaju na velikom uspehu.

Happy 50th birthday @diddy 🎂🥂

A post shared by Jay-Z (@jayz.co) on Nov 4, 2019 at 11:24am PST

Bez obzira na to što je delovala ozbiljno, jedan deo fanova svakako navodi da se Kockareva samo šalila, dok joj drugi čestitaju na uspehu ukoliko je zaista istinit.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: "Odrekao se Lune i rođenog brata!" Besni RAT između Anabele i Đoleta, IZNELA sav PRLJAV veš, pa prešla i na Andreja! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U AMERICI JE ČEKA ON!? Kija u VEZI sa poznatim GLUMCEM, zajedno idu na odmor!?

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2019

Otkrila sve u jutarnjem programu!..Bivša zadrugarka, a sada i pevačica Kija Kockar danas je u jutarnjem programu najavila turneju po Americi, na kojoj će se zadržati gotovo mesec dana...Ona je tom prilikom izjavila da je u pregovorima za saradnju ni manje, a ni više nego sa Džej Zijem. Zbog ovoga...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.