“Džamirokvaj” glavne zvezde Sea Dance festivala

Izvor: Blic, 29.Apr.2014, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Džamirokvaj” glavne zvezde Sea Dance festivala

Jedno od najvećih muzičkih imena današnjice, razigrani "Džamirokvaj", na čelu sa ekstravagantnim pevačem Džej Kejem, biće glavne zvezde Sea Dance festivala, koji će se od 15. do 17. jula održati na Jazu kod Budve.

Nakon više od dvadeset godina uspešne karijere, 25 miliona prodatih albuma, osvojene Gremi nagrade, mora otkačenih šešira i jednog od najposećenijih koncerata u istoriji Egzit festivala, Džamirokvaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se pridružuju Egzit avanturi, da hitovima "Virtual Insanity", „Cosmic Girl“, „Love Fool“, „Little L“, „Corner of the Earth“ i mnogim drugim, pokrenu posetioce Sea Dance festivala na fanki morski ples.

Sea Dance festival biće održan od 15. do 17. jula 2014. na plaži Jaz u Budvi i predstaviće savršen završetak osmodnevne Egzit avanture koja, povodom 15. izdanja Egzitaa, otpočinje 11. juna na Rock@Egzit festivalu na Petrovaradinskoj tvrđavi, nastavlja se na istom mestu 10. do 13. jula na Egzit festivalu, nakon čega se letnja žurka seli na Jadransku obalu.

Ulaznice za SDF dostupne su u okviru kompleta Egzit avantura. U prodaji su ulaznice za Avantur sa pretprodajnom cenom od 6.990 dinara. Ulaznica za Egzit avanturu podrazumeva četvorodnevnu ulaznicu za EgzitL 2014 i trodnevnu ulaznicu za Sea dance festival 2014.

Srednjoškolci i studenti ulaznice za Egzit avanturu mogu da kupe po posebnoj, povlašćenoj ceni od 5.990 dinara. Redovna cena ulaznica je biće 16.980 dinara.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jamiroquai prva zvezda Sea Dance festivala u Budvi

Izvor: BalkanRock.com, 29.Apr.2014

Jedno od najpopularnijih muzičkih imena, razigrani Jamiroquai, na čelu sa ekstravagantnim pevačem Džej Kejem, biće glavne zvezde Sea Dance festivala, koji će od 15. do 17. jula biti održan na jednoj od najlepših plaža Jadrana, Jazu kod Budve. Nakon više od dvadeset godina uspešne karijere,...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.