Išao je za njom kao KUČENCE i FOTKAO JE, a onda mu PRESELO! Ben DREKNUO na Džej Lo usred radnje - I vi bi POLUDELI da vam neko radi ovo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jan.2024, 10:28

Išao je za njom kao KUČENCE i FOTKAO JE, a onda mu PRESELO! Ben DREKNUO na Džej Lo usred radnje - "I vi bi POLUDELI da vam neko radi ovo!"

Ben Aflek i Dženifer Lopez su, dok su bili na odmoru u Sent Bartu, navodno imali žučnu svađu tokom kupovine skupog nakita. Uprkos tenzijama, par je brzo ponovno pokazao ljubavni odnos, zajedno se smejući i ljubeći. Nakon praznične proslave sa poznatim gostima, uključujući Dženiferine blizance i Benovu ćerku, par je pokazao opuštenu i srećnu atmosferu

Činilo se da su Ben Aflek i Dženifer Lopez bili u žestokoj svađi dok su kupovali skupi nakit.

Par se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trenutno nalazi na odmoru u Sent Bartu. U subotu su dok su obilazili luksuzne butike u glavnom gradu Gustavije navodno imali težak okršaj. Dvojac je viđen kako kupuje skupe stvari iz Bulgarija, Dženifer (54) je isprobavala komade, dok je Ben (51) fotografisao.

Međutim, u jednom trenutku se činilo da je Benu bilo previše, izgledao je napeto i uznemireno, dižući ruke u vazduh dok je razgovarao sa Dženifer. Međutim, izgledalo je da napetost nije dugo trajala jer su ubrzo viđeni kako zajedno poziraju za selfije i ljube se.

Dženifer je isprobala i ogrlicu i par minđuša, dok ju je Ben slikao svojim telefonom. Zatim je pozirala u upečatljivoj ogrlici optočenoj draguljima iz kolekcije visokog nakita Bulgari's Cinemagia. Ben je ponovo škljicao svoju ženu dok je pokazivala komad u ogledalu.

Džen je izgledala zapanjujuće na putovanju noseći beli grudnjak u kombinaciji sa suknjom na pruge. Kosa joj je bila raspuštena preko ramena, a svom izgledu dodala je i par velikih avijatičarskih naočara za sunce ružičaste boje.

Dženifer je takođe nosila malu bledo roze prošivenu Chanel torbu dok je Ben bio obučen u stilu old money (stari bogataši) sa zelenim džemperom prebačen preko bele majice i bledo bež pantalona.

Nakon što je par proslavio Božić sa svojim prijateljima i porodicom u svojoj kući, odlučili su se da se posvete sebi i odu na ptovnje.

Dženifer i Ben su priredili prazničnu zabavu sa imenima sa A-liste, a na listi zvanica su se našli i Margot Robi i Majkl B. Džordan. Na video snimku objavljenom na društvenim mrežama sa događaja vidi se da se Dženifer totalno opustila, bila je obučena u blistavu zelenu haljinu dok je pevala Zvončiće. Živi bend je bio pored nje na nastupu dok su gosti gledali sa oduševljenjem.

Gosti su se ubrzo pridružili Dženfer, pa je prizor podsećao na romantični božićni film. Izvor je u međuvremenu rekao za PEOPLE da su Dženiferini blizanci koje je dobila sa njenim bivšim Markom Entonijem - 15-godišnji Ema i Maks - bili na zabavi. Sa njima je viđena i ćerka Bena Afleka koju je dobio sa bivšom Dženifer Garner, Vajolet (18), kako se odlično zabavljaju.

- Sva deca su tamo plesala i zabavljala se, posebno bliznakinje i Vajolet.

Među ostalim poznatim ličnostima na zabavi bili su Benov brat Kejsi Aflek, Dženifer Luis, Lili Rejb i Dženiferin menadžer Beni Medina. Džen i Ben su u braku nešto više od godinu dana nakon što su obnovili svoju vezu skoro 20 godina nakon što su se prvi put rastali.

Prvobitno su raskinuli veridbu 2004. godine, oboje su se venčali sa drugim ljudima, pre nego što su ponovo zapalili svoju romansu tokom pandemije i na kraju vezali brak u Las Vegasu, sa drugom ceremonijom održanom na Benovom imanju u Džordžiji mesec dana kasnije.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.