IPAK SE RAZVODE? Bijonse i Džej Zi spavaju u ražličitim hotelima!

Izvor: Telegraf.rs, 03.Avg.2014, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IPAK SE RAZVODE? Bijonse i Džej Zi spavaju u ražličitim hotelima!

Oni ne odsedaju samo u različitim sobama, već i u različitim hoteljima. Na nastupe dolaze odvojeno - naveo je blizak izvor i dodao da postoji šansa da se njihova zajednička turneja završi pre vremena zbog navodne svađe

Bijonse i Džej Zi ponovo su pokrenuli priče o razvodu. Kako prenose strani mediji, pevačica i reper borave u različitim hotelima tokom njihove zajedničke turneje.

- Oni ne odsedaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << samo u različitim sobama, već i u različitim hoteljima. Na nastupe dolaze odvojeno – naveo je blizak izvor i dodao da postoji šansa da se njihova zajednička turneja završiti pre vremena zbog navodne svađe.

Foto: Tanjug/AP

Da podsetimo, Bijonse i Džej Zi demantovali su nedavno da su u lošim odnosima fotografijama na kojima izgledaju srećno zajedno.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Bijonse i Džej Zi se ipak razvode?

Izvor: Vesti-online.com, 03.Avg.2014

Bijonse i Džej Zi ponovo su pokrenuli priče o razvodu. Kako prenose strani mediji, pevačica i reper borave u različitim hotelima tokom njihove zajedničke turneje...Bilo nekada: Džej Zi i Bijonse.. .."Oni ne odsedaju samo u različitim sobama, već i u različitim hoteljima. Na nastupe dolaze odvojeno",...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.