I Džej u “Parovima”?

Izvor: Svet, 25.Feb.2015, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Džej u “Parovima”?

Pevač Džej Ramadanovski i produkcija Hepi televizije u ozbiljnim su pregovorima oko honorara za ulazak u rijaliti “Parovi”.
Samo još Džej nije potpisao ugovor za ulazak u šou, koji kreće 8 .marta na Hepi televiziji. Pregovori su zapeli oko visine honorara. Hepi televizija je onima koje je želela da vidi u luksuznoj kući pondila honorare, koje nisu mogli >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da odbiju.
S druge strane, s obzirom da se priča među kolegama proširila, televiziji Hepi počeli su da se obraćaju oni koji bi rado ušli u rijaliti.
“Svi će biti iznenađeni kad budu videli ko ulazi u rijaliti šou ‘Parovi'”, rekao je Milomir Marić, na konferenciji za novinare, održanoj povodom početka rijalitija.
“Tu će biti velike zvezde, ali i oni kojima su želje da to budu. Zbog velikog broja, onih koji su se ponudili, početak rijalitija pomeren je za nedelju dana, pa će, umesto 1.marta, početi 8.marta.”
Izvor i foto: Svet.rs

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREGOVARI ZAPELI ZBOG NOVCA: Džej ulazi u Parove?!

Izvor: Kurir, 26.Feb.2015, 09:36

Pevač Džej Ramadanovski trenutno pregovara sa produkcijom oko ulaska u rijaliti „Parovi“, koji kreće 8. marta na TV Hepi. Pregovori su zapeli oko visine honorara, a ova televizija je onima koje je želela da vidi u luksuznoj kući ponudila novac, koji nisu mogli da odbiju..."Svi će biti iznenađeni...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.