Humanitarni tiket u podne: Džej Ramadanovski tipuje za udruženje DEBRA

Izvor: MozzartSport.com, 26.Sep.2017, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarni tiket u podne: Džej Ramadanovski tipuje za udruženje DEBRA

Džej odigrao jedinicu na Monako!

Pre nego što reč damo našem današnjem plemenitom kladiocu, velikoj folk zvezdi Džeju Ramadanovskom moramo se podsetiti da pored Humanitarnog tiketa u podne kompanija MOZZART ima niz društveno odgovornih akcija. To su: “Sto terena za jednu igru” u kojoj obnavljamo 100 košarkaških igrališta širom Srbije. Moka Slavnić posle Kićana dobija svoje igralište. Potom, “Novi dresovi za nove šampione” >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u kojoj doniramo sportsku opremu klubovima iz cele zemlje. Pomažemo humanitarne fondacije Podrži život, Budi human, srpske paraolimpijce, vaterpoliste, rukometaše, karatiste, košarkaše…

Kad smo kod košarke pomagali smo i pomažemo košarku u Srbiji i regionu, klubove iz Čačka Borac i Železničar. Naslovni smo sponzori Mozzart KLS lige Srbije. Učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i Mozzart je, pored velikog broja inkubatora, porodilištima donirao aparate za ispitivanje sluha kod naših najslađih sugrađana…ovde nije kraj MOZZARTOVOM društveno odgovornom radu!

U Humanitarnom tiketu imali smo preko 470 pozznatih ličnosti kao goste, njih 68 kao dobitnike i oni su usmerili, a MOZZART je donirao preko četiri i po miliona dinara na 45 adresa. To su: humanitarne organizacije, udruženja obolelih, bolnice, SOS Dečja sela, sportski klubovi, bolesna deca...

Evo samo dela poznatih ličnosti koje su se priključile našoj akciji, sad ih je preko 470: Uroš Spajić, Zdravko Čolić, Dejan Bodiroga, Dejan Deki Stanković, Žarko Paspalj, Piksi Stojković, Dejan Tomašević, Slobodan Nikić, Živko Gocić, Saša Đorđević, Radomir Antić, Robert Prosinečki, Miro Bilan,  Nikola Rađen, Igor Kokoškov, Ljubiša Tumbaković, Lepa Brena, Boba Živojinović, Dejan Savić, Andrija Milošević, Ana Bekuta, Bora Čorba, Aleksandar Atanasijević, Vojin Ćetković, Voja Brajović, Vlado Šćepanović, Uroš Tripković, Miroslav Ilić, Bajaga, Moca Vukotić, Aleksandar Šoštar, Mile Isaković, Seka Sablić, Stefan Birčević, Bobi Marjanović, Boža Maljković, Marina Maljković, Sloboda Mićalović-Ćetković, Dejan Milojević, Dejan Radonjić, Neša Ilić, Dragan Škrbić, Dragoljub Đuričić, Dušan Kecman, Milan Kalinić, Irfan Mensur, Goran Đorović, Slavoljub Muslin, Zoran Filipović, Ivica Kralj, Jasna Šekarić, Lane Gutović, Lepa Lukić, Marko Simonović, Marinko i Nikola Rokvić, Matija Bećković, Mića Berić, Miško Ražnatović, Nebojša Glogovac, Branislav Lečić, Zoran Kesić, Nikola Kojo, Pera Božić, Gagi Jovanović, Jugoslav Vasović, Praja Dalipagić, Moka Slavnić, Tozovac, Bogdan Obradović, Slobodan Soro, Marko Nikolić, Stragi Stevanović, Nele Karajlić, Sergej Trifunović, Vlado Gergijev, Dača Ikodinović, Vuk Kostić, Dragan i Živana Ilić, Miloš Teodosić… itd.

ODIGRAJ DŽEJOV TIKET

Vreme je za Džeja i njegov plemeniti listić.

Večeras su na programu utakmice Lige šampiona kojima nijedan kladilac ne bi mogao da odoli, takav je slučaj i sa našim današnjim gostom.

Pa da vidimo kakvu je to kombinaciju sastavio popularni pevač.

Prvi par humanitarnog tiketa je BORUSIJA DORTMUND - REAL MADRID. Borusija je porazom otvorila sezonu u najelitnijem evropskom fudbalskom takmičenju.

Totenhem je na domaćem terenu bio bolji i slavio sa 3:1. Galaktikosi su sa druge strane bili uspešniji od APOEL-a. Na tom meču bilo je 3:0. Ovo je veoma važan meč i jednima i drugima. Tim iz Dortmunda bi eventualnim porazom sebi drastično umanjio šanse za prolaz u narednu rundu, dok Real juri prvo mesto u grupi i lakši put u nastavku takmičenja. Ekipe su se do sada sastajale jedanaest puta, Real ima četiri pobede, Borusija trijumf manje, dok su bodove delili četiri puta.

Poslednja dva susreta su završena remijem i oba meča su okončana istim rezultatom, 2:2. Real na ovom meču zbog povreda ne može da računa na Benzemu, Krosa, Kovačića i Marsela, dok za Borusiju neće nastupiti Rojs, Šmelcer i Gereiro.

Konačan ishod ovog meča je teško predvideti jer znamo koliko su neizvesnih mečeva ova dva kluba do sada odigrala. Ono što je sigurno, svi se nadaju nastavku tradicije i velikom broju golova što je karakteristično za susrete ova dva rivala.

,,Očekujem golgetersko raspoloženje napadača i zato biram golove, 4+“.

Naredni meč dobrotvornog tiketa je MANČESTER SITI - ŠAHTJOR.

Plavci su u prošlom kolu Lige šampiona na gostujućem terenu ubedljivo savladali ekipu Fejenorda (0:4). Ukrajinski predstavnik je sve iznenadio pobedom nad Napolijem na startu takmičenja (2:1). Ovo će biti njihov prvi susret u dosadašnjoj istoriji. Važno je istaći da su timovi u dobroj formi i da u domaćim prvenstvima zauzimaju najviše pozicije.

Prednost se u ovom okršaju daje Građanima, što zbog kvalitetnijeg sastava, što zbog domaćeg terena. Naš humanitarni kladilac se odlučio za nešto riskantniji potez.

,,Smatram da će Siti imati potpunu kontrolu nad utakmicom i lako doći do trijumfa, igram 1-1&3+“.

Sledi utakmica MONAKO - PORTO.

Nakon prvog kola Lige šampiona, francuski prvak ima jedan bod, osvojen u susretu sa RB Lajpcigom (1:1), dok se portugalski klub nalazi na dnu tabele grupe G, pošto je poražen na svom stadionu od ekipe Bešiktaša (1:3). Ako se osvrnemo na njihovo stanje u nacionalnim šampionatima, Kneževi imaju skor 6:0:1 i zauzimaju drugo mesto, dok su se Zmajevi sa poretkom 7:0:0 osamili na vrhu tabele.

Međusobni okršaji su na strani Porta, tri odigrane utakmice, tri pobede. Sada su stvari malo drugačije, ulogu favorita na ovom susretu nosi Monako.

,,Priželjkujem lepu fudbalsku predstavu i slavlje domaćina, stavljam 1“, bio je jasan naš gost.

Za sam kraj ostaje duel APOEL - TOTENHEM. Ovo je možda i najjasniji par plemenitog tiketa.

Samo učešće u grupnoj fazi Lige šampiona je sjajan uspeh za klub iz Nikozije. Kada se nalazite u grupi sa velikim Realom, Borusijom i Totenhemom, očekivanja vam ne mogu biti prevelika. Apsolutni favoriti na ovom meču su Sparsi, koji nakon ostvarene pobede protiv Borusije iz Dortmunda žele da nastave pobednički niz i borbu za prvo mesto u grupi. Zanimljivo je da će timovi prvi put međusobno ukrstiti koplja.

APOEL-u preostaje da pruži što veći otpor i svojoj publici priredi veliki spektakl.

,,Totenhem po kvalitetu odskače od svog rivala i sve sem pobede bi bilo pravo iznenađenje, igram 2&2+“, zaključio je Mozzartov kladilac.

Par rečenica o našem humanitarnom kladiocu…

Džej Ramadanovski  (Beograd, 29. april 1964.) je srpski pop-folk pevač romske nacionalnosti. Izdao je 15 albuma.

Upoznavši se sa Marinom Tucaković, odlučuje se na prvi ozbiljniji korak u bavljenju muzikom. Sa pesmom „Zar ja da ti brišem suze“ učestvuje na festivalu MESAM 1987. godine i osvaja drugo mesto. Tokom 1990-tih bio je popularan u celoj nekadašnjoj Jugoslaviji a naročito u Srbiji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Dok je bio na vrhuncu popularnosti pravio je turneje po inostranstvu u Nemačkoj, Švedskoj, Kanadi, SAD...

Džej se takođe pojavio u filmu iz 1989. godine „Hajde da se volimo 2“, gde je izveo jednu od svojih, tada popularnih, pesama. Na Grand festivalu 2008. godine je osvojio drugo mesto sa pesmom „Imati pa nemati“. Sa bivšom suprugom Nadom, ima kćerke Anu i Mariju. Živi u Beogradu, na Dorćolu.

Najveći hitovi: Zar da ti brišem suze (1987.), Ugasila si me (1991.),Sunce ljubavi (1994.), Rađaj sinove (1995.) i mnogi drugi…

Ukoliko prođe humanitarni tiket Džeja Ramadanovskog, dobitak će biti doniran i za  Dječije selo  mira Turija u Republici Srpskoj. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

*Kvote prikazane u tiketu bile su dostupne u trenutku tipovanja i podložne su promenama.

(Piše:  Đurđe Mečanin)

Djurdje.mecanin@ mozzartbet.com

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dorćolci dobili teren Zoran Moka Slavnić (FOTO)

Izvor: MozzartSport.com, 26.Sep.2017

U poznatom beogradskom naselju na obali Dunava nikao novi košarkaški teren koji nosi ime legende srpske i jugoslovenske košarke..Dorćol je, bar na kratko, postao košarkaški centar Beograda. Jer je upravo u ovom naselju, na šetalištu 25.maj otvoreno, po najvišim standardima renovirano igralište...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.