Izvor: Piplmetar.rs, 30.Jul.2023, 10:31

Holivudski superstar u Beogradu: Pogledajte kako se provodi u ekskluzivnom klubu

Poznat je po ulozi u filmu „Top Gun: Maverick“

Glumac Džej Elis poznat po svojoj ulozi u filmu „Top Gun: Maverick“, sinoć je viđen u beogradskom noćnom klubu „Lafajet“ gde se provodio do jutra.
Kako se vidi na snimku, glumac je tik uz binu uživao i zabavljao se uz dobru muziku i kabare nastupu.
Primetno je da je i da je bio u isključivo muškom društvu.
Podsetimo, Elis je muž naše popularne manekenke, voditeljke i glumice, Nine >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Seničar.
Njih dvoje stupili su u brak prethodne godine u Toskani, u čuvenom zdanju „Villa Mangiacane“, a lokaciju je odabrala upravo Nina, koja je oduvek maštala da se uda na mestu kao što je ovo.
Iz velike ljubavi dobili su ćerkicu Noru Grejs Elis.
Džej Elis prošle godine glumio je rame uz rame sa Tom Kruzom i Val Kilmerom u filmu „Top Gun: Maverick“, koji je nastavak kultnog ostvarenja „Top Gun“, a veliku popularnost stekao je i u seriji „Insecure“.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.