Holivudski slatkiši ponovo postali roditelji

Izvor: S media, 25.Sep.2012, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holivudski slatkiši ponovo postali roditelji

Sara Mišel Gelar i Fredi Princ Džunior jedan su od holivudskih zlatnih parova. U braku su od 2002. godine, imaju trogodišnju ćerkicu Šarlot, a sada su dobili i drugo dete.

Kako prenosi magazin "People" Sara se porodila prošle nedelje i na svet donela dečaka. Njihov portparol je kratko rekao da su mama i beba dobro, da su izašli iz bolnice i da su svi zajeno u njihovoj kući. Još uvek niko nije saopštio ime mališana. Čestitamo!

*** Nije šala: Porno glumac >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << nudi novac za glavu Bokija 13

*** Pogledajte: Džej hteo da ukrade telefon u emisiji kod Lee Kiš

*** Voli da se skida: Hari Poter ponovo pokazao penis

*** Kim Kardašijan se ugojila: Salo kipi na sve strane!

Izvor: S media, Foto: Wenn.com
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena Rozga: Jedan spot za dve pesme (VIDEO)

Izvor: S media, 25.Sep.2012

Harizmatična Splićanka niže uspehe, a svaki singl koji izda "osuđen" je da postane hit. Uskoro nas očekuje i premijera spota. .."Solo igračica" i "Dobitna kombinacija" poslednji su singlovi Jelene Rozge, a upravo te pesme je i ekranizovala. Ne, nisu u pitanju dva spota, već je u jednom videu "ukomponovala"...

Nastavak na S media...

Sara Mišel Gelar i Fredi Princ Džunior dobili sina!

Izvor: Svet, 26.Sep.2012, 12:47

Glumački par Sara Mišel Gelar i Fredi Princ Džunior postali su roditelji dečaka. Sara se porodila prethodne nedelje u Los Anđelesu. Glumica i njen suprug sa oduševljenjem su objavili radosnu vest i dodali da se mama i beba osećaju dobro. Supružnici takođe imaju trogodišnju kćerku Šarlot Grejs...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.