Hip-hop petak uz poznate niške repere

Izvor: JužneVesti.com, 15.Feb.2024, 16:29

Hip-hop petak uz poznate niške repere

Jednodnevni hip-hop događaj KultuRep održaće se u petak, 16. februara od 21 sat u niškom ACK Fuzz-u. Uz poznate niške repere IRS-a i Taza, najavljeni su i nastupi "novih snaga", dok će za di-džej pultom biti Ljudski Maximum.

Kako bi i dalje promovisali i negovali hip-hop kulturu u Nišu, AKC Fuzz u saradnji sa Kulturnim Jelenom pokreće novi hip-hop projekat.

Kao hedlajneri nastupiće Infamous IRS i Taz koje ne treba mnogo predstavljati >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << krugu ljudi koji prati hip-hop kulturu. Celu ovo veče će upotpunjavati za di-džej pultom Ljudski Maximum - navode organizatori.

Uz njih će nastupiti Auslender i Paranoja koji iza sebe imaju album i nekoliko singlova, a organizatori najavljuju energičan nastup koji će biti prenesen i na publiku.

Takođe, najavljen je i Dićman, za čije tekstove ističu da su “tvrdi”, a da zvuk odiše fankom.

Ulaznice se ne nalaze u pretprodaji, već će se naplaćivati 500 dinara na ulazu u klub.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.