Hindli pobednik devete etape Djiro dItalije

Izvor: Beta, 15.Maj.2022, 19:17

Hindli pobednik devete etape Djiro d'Italije

Australijski biciklista Džej Hindli pobednik je današnje devete etape trke Djiro d'Italija, koja je vožena od Izernije do Blokhausa.Hindli je planinsku etapu završio u vremenu pet sati, 34 minuta i 44 sekundi, a ovo mu je druga pobeda na Djiru posle 2020. godine.Francuz Romen Barde drugi je završio etapu, koja je okončana dugim usponom (13 kilometara), dok je treće mesto zauzeo Ekvadorac Ričard Karapas.U generalnom plasmanu i dalje vodi Španac i član ekipe Trek-Segafredo, Huan Pedro Lopes, do drugog mesta je došao Portugalac Žoao Almejda sa 12 sekundi zaostatka, dok je treći Barde (14 sekundi).Sutra je na Djiru slobodan dan, a takmičenje se nastavlja u utorak etapom od Peskare do Jezija.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ĐIRO D'ITALIJA: Hindli izdržao sve napade

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2022

Bez promena u generalnom plasmanu...Australijski biciklista Dai Hindli iz ekipe Bora Hansgro pobednik je devete etape Trke oko Italije koja je vožena od Izernije do Blokhausa u dužini od 191 kilpometar...Hindli je do trijumfa stigao u spinrt završnici postavivši vreme 5:34:44 časova, izdržavši...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.