Građanski pokret Opre Roma Srbija traži da se Džej sahrani u Aleji zaslužnih građana

Izvor: Danas, 06.Dec.2020, 21:55

Građanski pokret Opre Roma Srbija traži da se Džej sahrani u Aleji zaslužnih građana

Građanski pokret Opre Roma Srbija, uputio je gradonačelniku Beograda apel da se Džej Ramadanovski, proslavljeni folk pevač, sahrani u Aleji zaslužnih građana.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pokret Opre Roma traži da DŽEJ BUDE SAHRANJEN U ALEJI ZASLUŽNIH GRAĐANA: Od porodice dobili pristanak

Izvor: Blic, 07.Dec.2020, 00:17

Građanski pokret Opre Roma Srbija obratio se gradonačelniku Beograda Zoranu Radojičiću sa inicijativom da se preminuli pevač Džej Ramadanovski sahrani u Aleji zaslužnih građana.

Nastavak na Blic...

Pokret Roma traži da se Džej sahrani u Aleji zaslužnih građana, Vesić podržao predlog

Izvor: Radio 021, 07.Dec.2020

Građanski pokret "Opre Roma Srbija", uputio je gradonačelniku Beograda apel da se Džej Ramadanovski, sahrani u Aleji zaslužnih građana..."Naš pokret okuplja preko 10.000 Roma iz cele Srbije i ova inicijativa je za nas od ogromnog značaja. Uticaj na bogatstvo srpske kulture i muzike, kao i ukupno...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.