Goldi sutra u „Ekspo centru“

Izvor: Blic, 02.Feb.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goldi sutra u „Ekspo centru“

Engleski di-džej i glumac Goldi, nastupiće u nedelju, 3. februara na žurci koja će se održati u „Ekspo centru" u Beogradu.

Ovaj ekscentrični muzičar, poreklom sa Jamajke, poznat je po svojim jedinstvenim džangl i dram en bejs setovima. U svet muzike ulazi 1991. godine. Njegova devojka, poznata kao di-džej Kemistri, upoznaje ga sa ekipom grupe „4 Hero", preko kojih, godinu dana kasnije Goldi izdaje svoj prvi labum po imenu „Ajax Project". >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Od tog trenutka njegova muzička karijera kreće uzlaznom putanjom i „dečko sa zlatnim zubima" postaje jedno od najtraženijih imena svetske andergraund scene. Do sada, izdao je više od deset albuma. Osim u muzici, Goldi se istakao i u svetu filma. Najpoznatiji filmovi u kojima je zaigrao ovaj engleski di-džej su, film o Džejms Bondu, „The World is not Enough", Gaj Ričijev „Snatch", potom britanska sapunica „East Enders"... Takođe, Goldi je bio i voditelj televizijskih emisija „Crime Business" i „The World’s Deadliest Gangs" a poznat je i po svom umeću crtanja grafita. Goldie je bio u ljubavnim vezama sa manekenkama Naomi Kempbel, Stelom Tenant, pevačicom Bjork...

Tokom čitave godine, njegov raspored nastupa je mesecima unapred bukiran. Puštao je muziku širom sveta a na svojim brojnim turnejama dva puta je bio i gost „Exit" festivala na kojima je svojim nastupima oduševio više od 10.000 ljudi.

Da biste ušli na Goldijevu žurku u Beogradu potrebno vam je samo dokaz da ste glasali u nedelju - ulaznica za ovaj događaj je svetleći prst od spreja.

„Egzitove" žurke

„Egzit" je pokrenuo kampanju „Nema zezanja" kojom podseća mlade da izađu na izbore i izaberu svoju budućnost. U nedelju, 3. februara, u „Ekspo centru" i „Plastiku" u Beogradu, u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu i u „Studiju" u Nišu, biće organizovani jednodnevni festivali na koji će moći da dođu svi oni koji su glasali dana a ulaznica za sve događaje u nedelju su svetleći prsti (od spreja koji se koristi na glasačkom mestu) koji potvrđuju da su posetioci glasali. Žurke u nedelju u sva tri grada počinju u 17 časova a, između ostalih, nastupiće u „Ekspo centru" - Goldi, „Ritam nereda", „Darkvud dab", „Obojeni program", u holu SNP-a - „Pendulum", Rambo Amadeus, „Disciplina kičme", dok će u klubu „Studio" u Nišu nastupiti Teri Frensis, Vladimir Aćić, Aćim, Flo...

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.