Geo Da Silva sa Maconijem u Kombank areni

Izvor: NaDlanu.com, 18.Sep.2013, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Geo Da Silva sa Maconijem u Kombank areni

Popularni rumunski haus producent Geo Da Silva koji je Evropu osvojio hitom „Ill' do it like a truck“, ali i brojnim drugim ultra popularnim numerama, nastupiće u subotu 21. septembra na petom po redu Guarana foum festu.

Njegov gost na najvećoj penušavoj žurki u Evropi biće poznaati italijanski di džej Džek Maconi (Jack Mazzoni).- Spremamo sjajan set, ali i scenski nastup obojen bojama vaše zastave, koji će prisutne >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << ostaviti bez teksta. Nadam se da će nam se pubika u velikom broju u subotu pridružiti u Areni, jer biće to veče za pamćenje.Maconi mi se retko pridružuje na nastupima i biće ovo idealna prilika da izvedemo pesmu „Booma ye“, koja je u kratkom periodu postala mega hit.Za Foum fest pripremio sam i nove remikse svima jako poznatih haus hitova, ali i nekoliko srpskih pesama. Neću otkrivati o kojim pesmama se radi, ali verujem da ću mnoge iznenaditi. Neće manjkati ni svetlosno-scenskih efekata za vreme nastupa – kaže Geo Da silva koji će uskoro snimiti duetsku pesmu sa jednom od najvećih srpskih pop zvezda.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Geo Da Silva sa Maconijem u Kombank areni

Izvor: Poštar.rs, 18.Sep.2013

Popularni rumunski haus producent Geo Da Silva koji je Evropu osvojio hitom „Ill’ do it like a truck“, ali i brojnim drugim ultra popularnim numerama, nastupiće u subotu 21. septembra na petom po redu Guarana foum festu. Njegov gost na najvećoj penušavoj žurki u Evropi biće poznaati italijanski...

Nastavak na Poštar.rs...

Rumunski di-džej: Hoću da se oženim Nikolijom!

Izvor: Kurir, 19.Sep.2013, 07:01

Di-džej, koji će nastupiti na Guarana Foum Festu u subotu u Kombank areni, opčinjen je ćerkom Vesne Zmijanac..On bi malu Zmiki...Rumunski di-džej Geo da Silva trenutno je među najtraženijim komercijalnim haus producentima u Evropi. On će u subotu 21. septembra nastupiti na Guarana Foum Festu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.