Gasolovi zajedno?

Izvor: Sportske.net, 10.Feb.2019, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gasolovi zajedno?

Braća Pau i Mark bi mogli da zaigraju u istoj ekipi.

Mark Gasol je poslednjeg dana roka za trejdove završio u Toronto Reptorsima, koji su jasno, krenuli na sve ili ništa.

Neizvesno je da li će Kvaj Lenard ostati u Kanadi, pretpostavlja se da bi mogao u Los Anđeles, u redove Lejkersa ili Klipersa, kada mu na leto bude istekao ugovor.

Zbog toga su rešili da naprave što bolji mogući tim i da napadnu osvajanje Istoka i borbu za prsten.

Tako je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iskusni Mark Gasol stigao za Valančijunasa, Delona Rajta i Si Džej Majlsa, koji karijere nastavljaju u Memfisu.

Sada bi put "Er Kanada Centra" mogao da krene i stariji od braće Gasol, Pau.

Naime, 38-godišnji košarkaš je na marginama u San Antoniju, pokušali su da ga trejduju, ali nisu uspeli da pronađu ekipu voljnu da prihvati njegov ugovor.

Gasol je treći najplaćeniji igrač Sparsa sa 16,8 miliona dolara godišnje, imao je ove sezone i problema sa povredom, te u poslednje vreme na parketu provodi svega desetak minuta po utakmici.

Jasno je da bi San Antoniju korisnije bilo da imaju dodatnih oko 17 miliona dolara u seleri kepu, nego veterana, koji nije u stanju da im previše pomogne na terenu, pa kako trejd nije uspeo, izgleda da će otkupiti njegov ugovor i načiniti ga slobodnim agentom.

Rok za tako nešto je prvi mart, kada je poslednji dan za registrovanje igrača za plej-of, a šuška se da su Toronto Reptorsi zainteresovani da ga dovedu u svoje redove.

Tako bi za centarsku poziciju u timu iz Kanade konkurisala braća Gasol, videćemo da li će jedan od najboljih timova Istoka uspeti u svojoj nameri, sa tako iskusnim tandemom na "petici", jasno je da bi bili daleko konkurentniji u doigravanju, nego prethodnih godina.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.