Forest People za prvi rođendan Roots Alternative-a

Izvor: Studnel.com, 12.Apr.2016, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Forest People za prvi rođendan Roots Alternative-a

Forest People je mladi di-džej iz Bosne i Hercegovine, koji se bavi mračnim, prljavim i dubokim tehnom. Planet Rhythm je, kao i Driving Forces i Tic Tac Toe, jedna od platformi koje su pustile njegovu muziku. Nemačka, Austrija, Holandija, Francuska neke su od destinacija gde je on nastupao. U svom radu ima veliku podršku Adam-a Beyer-a, Laurent-a Garnier-a, Alex-a Bau-a i drugih.
Kristina Lalić stoji iza Naked Lunch Records-a i dolazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com << iz Beograda. Još početkom devedesetih se zaljubila u elektronsku muziku i di-džejing. Od tonca i muzičkog urednika na televiziji došla je na ideju da osnuje svoju radio-emisiju Belgrade Clubbing. To je počelo 2005. godine, gde je predstavljala različite žanrove elektronske muzike, intervjue sa di-džejevima i informacije o klupskom životu u Beogradu. Došla je na ideju da posle svake nedelje napravi miks pod nazivom Essential Tracks of the Week. Emisija je bila uspešna i emitovana je do 2010. godine, kada je Kristina odlučila da počne zvanično da se bavi di-džejingom. Njena muzika je puna energije i spaja Detroit, groovy i minimal techno. Od tada je radila sa poznatim di-džejevima kao što su: Ambivalent, Shinedoe, Anja Schneider, Richie Hawtin.

                                                                                    foto: facebook.com/KristinaLalic
Sayyed Bandar je karakterističan po hipnotisanju publike svojim setovima i prelazima. Njegov žanr muzike je industrial, dark i dub techno. S obzirom na to da studira digitalnu obradu signala (DSP tehnologija), kreirao je i sopstvene efekte. Domaćin je podkasta Digging Into Reality i sarađivao je sa velikim tehno imenima kao što su Lag i Filip Xavi. Takođe, nastupao je u klubovima Tresor (Berlin), Drugstore (Beograd), na Exit-u 2015. godine itd.
Reel i Miloš Ilić stoje iza organizacije koja ove večeri slavi prvi rođendan − Roots Alternative. Njih dvojica dolaze iz Niša i potrudiće se da kraj žurke obeleže na njima svojstven način.
Karte će u pretprodaji koštati 400 dinara i mogu se nabaviti u kafiću Gnezdo i u ZlaShtek-u, kao i putem brojeva telefona: 062/187-2429, 061/549-4754 i 064/446-4644.
Više informacija o ovom događaju možete pronaći na njihovoj zvaničnoj Fejsbuk stranici.

prvi rodendanrodendanroots alternativenisko sajmisteforest peoplekristina lalicsayyed bandarreelmilos ilic
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Studnel.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.