Filmsko veče o američkom pravosuđu u niškom hotelu “Ambasador”

Izvor: JužneVesti.com, 19.Nov.2019, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filmsko veče o američkom pravosuđu u niškom hotelu “Ambasador”

Sudije, tužioci, advokati, ali i svi oni koji su zainteresovani za američko pravosuđe, moći će večeras, 19. novembra, da prisustvuju predavanju advokata i eksprerta iz ove oblasti Stefana Mafeia. Predavanje na kojem će biti i prikizivani delovi dokumentarnog serijala o O. Džej Simpsonu, biće upriličeno u hotelu “Ambasador” u centru Niša.

Organizatori navode da je u planu tročasovno veče na kojem će se analizirati najpoznatiji proces u američkoj istoriji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Na klipovima iz filma O Džej Simspon: Stvoreno u Americi će biti prikazana jurnjava automobilom pre samog hapšenja O. Džej Simpsona, izbor porote i čuvena scena sa “rukovacimom” u sudnici - navode organizatori.

Pored toga, biće promovisan i program za pravnike preko kojeg mogu da odu u Filadelfiju i Njujork i da odatle vide kako funkcioniše američko pravosuđe.

Početak je zakazan za 17:30.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.