FRAN STIGAO NA SAHRANU PREMINULOG REPERA - Pujas nije ispoštovao sveti običaj: Pred kapelom snimljen u ovom izdanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 11:48

FRAN STIGAO NA SAHRANU PREMINULOG REPERA - Pujas nije ispoštovao sveti običaj: Pred kapelom snimljen u ovom izdanju

Nije jedini!

Mladi di-džej koji nastupa u Beogradu i po regionu i druži se sa Gazda Pajom i brojnim drugim domaćim zvezdama, Đorđe Stojanović (22) poznatiji kao Džoker, izgubio je tešku bitnu sa najsurovijim oblikom kancera. On se pet godina borio sa rakom limfnih čvorova, ali je izgubio bitku u ranim jutanjim časovima.

Ekipa portala SrbijaDanas je na groblju, kako bi ispratila ovaj tužni događaj:

Mnoge poznate ličnosti, pored >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << porodice su došle da se oproste od mladog muzičara među kojima i Nemanja Đerić Đekson, Gazda Paja, Fran Pujas, Vojke Đans, ali mnoge je začudio stajling prijatelja preminuog muzičara.

Naime, i Đekson i Fran su došli u belim majicama, dok su ispred bili venci sa belim cvećem.

Ovo je izazvalo mnogo komentara, budući da su pravila na sahranama da se nosi crnina.

Postoje i spekulacije da su Đekson i Fran poneli bele majice zbog činjenice da je Đorđe jako mlad preminuo u 22. godini.

Na kapeli se nalazi i umrlica mladog muzičara koju su objavili njegovi najbliži mama Jelena, otac Zoran, brat Milutin, ostala rodbina, kolege i prijatelji.

- Za bolest sam saznao pred moje punoletstvo 2018. godine, koje ne samo meni, već i svima nama znači zrelost, veliku radost, slavlje i okupljanje dragih ljudi. Tog momenta, meni je izazvalo ogroman strah, tugu, i bol - pričao je za Telegraf.rs Đorđe Stojanović.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SVI SU SE PITALI GDE JE: Otkriveno zašto se Vojaž nije pojavio na sahrani mladog repera i svog prijatelja

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023

Muzičar je sahranjen danas u jutarnjim časovima...Muzičar Đorđe Stojanović, poznatiji kao Džoker, sahranjen je danas na Novom bežanijskom groblju...Poslednjem ispraćaju prisustvovao je veliki broj članova porodice i prijatelja, među kojima su Nemanja Đerić Đekson, Gazda Paja, Vojke Đans,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.