Izvor: Vesti-online.com, 17.Jun.2017, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Džej Lo pokazala seksi obline

Dok ceo svet priča o aferi izabranika Dženifer Lopez, ona je rešila da ode na odmor. I to upravo sa "nevernim" Aleksom Rodrigezom.

A post shared by ❤️ Jennifer Lopez Fan ❤️ (@onejlover) on Jun 16, 2017 at 8:22pm PDT

Naime, svetom i dalje kruži priča da je Aleks Rodrigez prevario latino divu, ali fatalna Džej Lo, izgleda, ne pridaje mnogo značaja ovim spekulcijama. Ona je sa svojim dečkom otputovala >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na letovanje, a kako pišu tabloidi, par se odlučio za Francusku, pa trenutno uživaju krstareći Antibima.

A da ne obraća pažnju na zlurade komentare, Džej Lo pokazala je i svojim stajlingom na odmoru. Iako su, po nepisanim modnim pravilima, pleteni kupaći kostimi rezervisani za seksi mršavice, pevačica poznata po svojim oblinama i zadnjici, rešila je da proba jedan baš takav.

A post shared by ❤️ Jennifer Lopez Fan ❤️ (@onejlover) on Jun 16, 2017 at 8:26pm PDT

Beli kostim, visoko podignuti rep i pozadina u prvom planu... Moramo da priznamo da Dženifer ima hraborsti ali i stila da sve ovo iznese. Možda bismo nekome drugom zamerili ovo izdanje, ali to je Džej Lo, ona može da ponese baš sve.

Šta vi mislite?

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.