Elton Džon pod šatorom Tamare Eklston?

Izvor: Mondo, 28.Apr.2013, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elton Džon pod "šatorom" Tamare Eklston?

Ćerka bogatog Bernija Eklstona želi da joj na svadbi pevaju Elton Džon i Lajonel Riču. Eltonu Džonu ponudila milion funti za "tezgu"!?

Bogato i široko!

Ćerka prvog čoveka Formule 1 Bernija Eklstona želi venčanje iz snova i ne pita za cenu! Njene muzičke želje su Elton Džon i Lajonel Riči, a spremna je da ovom prvom plati milion funti!

Ideja 28-godišnje Tamare je da se njeno venčanje pamti (hm, kao da se razlikuje od bilo koje druge devojke), >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ali, naravno, da za sve to ima osnovni preduslov - novac. Venčanje nje i 31-godišnjeg bankarskog brokera Džeja Rutlenda trebalo bi da bude održano u junu na jugu Francuske.

Oni su se verili sedam meseci nakon Tamarinog raskida sa biznismenom Omarom Kijamijem (41), kojeg je ostavila jer je snimio pornić.

S obzirom na to da je deo svetskog džet-seta, Tamara ne želi da se obruka, pa je zato ser Eltonu Džonu ponudila "masnu cifru" za tezgu, plus troškovi, a nešto manje Lajonelu Ričiju.

Očekuje se da će na venčanju biti više od 150 zvanica, među kojima princeze Beatris i Judžin i njihova majka Sara Ferguson. Venčanje je zakazano za 10. jun u luksuznom hotelu na jugu Francuske, a prema informacijama svetskih medija, Berni Eklston i njegov budući zet zakupili su svih 78 soba hotela za ukupnu sumu od 600.000 funti.

Tri dana hotel će pripadati samo mladencima i njihovim zvanicama.

Predstavnik za štampu Eltona Džona kaže da, za sada, dogovor nije postignut: "Elton razmatra svoj kalendar, ali za sada nije siguran da će prihvattiti ponudu".

Na njegovom sajtu piše da je za 11. maj zakazao nastup u Las Vegasu, a potom da će imati mesec dana slobodno. Što znači da bi mogao da bude na venčanju Tamare Eklston. Prema sajtu, njegov naredni nastup zakazan je za 15. jun u Švajcarskoj.

(MONDO - foto: Splash News, autor Tom Meinelt)
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.