Džesi Džej odlučila da se ugoji

Izvor: Blic, 19.Dec.2011, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džesi Džej odlučila da se ugoji

Britanska pop pevačica Džesi Džej rekla je da je njena novogodišnja odluka za 2012. da se ugoji.

Džesi Džej je rekla da je mnogo radila ove godine i da je važno znati kada se treba ugojiti ili smršati i biti zdrav. Pevačica stara 23 godine poznata je po vitkoj liniji i uskoj odeći.

Debi album "Who We Are" objavila je ranije ove >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << godine. U Britaniji je imao dva platinasta tiraža, a četiri pesme sa njega su bila među prvih deset numera na top listama, uključujući hit "Price Tag". Džesi Džej je najavila i da će obrijati glavu u dobrotvorne svrhe.

Povezane vesti: Maraja Keri smršala 35 kilograma posle porođaja

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DŽESI DŽEJ ZA NOVU POŽELELA DA SE UGOJI

Izvor: Kurir, 19.Dec.2011

Pevačica je najavila da će i obrijati glavu u dobrotvorne svrhe..NJUJORK - Britanska pop pevačica Džesi Džej rekla je da je njena novogodišnja odluka za 2012. da se ugoji...Džesi Džej je rekla da je mnogo radila ove godine i da je važno znati kada se treba ugojiti ili smršati i biti zdrav...Pevačica...

Nastavak na Kurir...

Džesi Džej: Želim da se ugojim

Izvor: B92, 19.Dec.2011

Britanska pevačica Džesi Džej, koja je poznata po svojoj mršavoj figuri i uskim odevnim kombinacijama, izjavila je da je njen cilj u 2012. godini da se ugoji, prenele su danas agencije...Pevačica je rekla da je ''mnogo radila ove godine'' i da je važno ''da znate kako da dobijete ili izgubite kilograme...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.