Dženifer Lopez u dokumentarcu priznaje: Bila sam zlostavljana u vezama VIDEO

Izvor: B92, 29.Feb.2024, 22:50

Dženifer Lopez u dokumentarcu priznaje: "Bila sam zlostavljana u vezama" VIDEO

U svom novom dokumentarcu koji nosi naziv "The Greatest Love Story Never Told", Dženifer Lopez otkrila je dosad nepoznate datelje o sebi.

Ona je, između ostalog, progovorila o progovori o odnosu sa svojim roditeljima, koji prema njenim rečima, nikada nisu bili idealni.

"Kada sam odrastala, uvek sam tražila nekoga ko će me učiniti voljenom. Bila sam srednje dete, ne najmlađe, ne prvo... malo se izgubiš između svega", kazala je Džej Lo, pa dodala:

"Tata >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je bio odsutan jer je uvek radio noću, a onda bi po ceo dan spavao i nisam se osećala kao da imam dovoljnu komunikaciju sa njim. Moja je mama bila narcisoidna, volela je da bude u centru pažnje i volela je da se zabavlja", pojasnila je.

Dženifer tvrdi da je sa majkom imala nesuglasice zbog kojih su se udaljile, a koje su bile rezultat njene odluke da ostavi studije i posveti se muzici.

"Htela sam da se oprobam u plesu i to je zahtevalo puno radno vreme... Počela sam da spavam na kauču u plesnom studiju. Bila sam beskućnica, ali sam joj rekla: ‘Ovo je ono što moram da učinim‘", prisetila se Lopezova i dodala da joj je majka usadila vrednosti nezavisnosti i samostalnosti.

Ipak, vremenom su se odnosi izgladili, a njeni roditelji su joj danas velika podrška, pa je prošle godine za Dan očeva podelila fotografiju sa ocem Dejvidom uz koju je napisala:

"Tata, volim te."

Još jedna iznenađujuća ispovest bila je vezana za njen emotivni život, a pevačica je priznala da je bila više puta u toksičnim vezama, u kojima je trpela zlostavljanje.

"Biti izmanipulisan nije prijatno. Mislim, nikada nisam bila u vezi u kojoj sam dobila batine, hvala Bogu, ali definitivno sam bila zlostavljana i preživela sam još par drugih neprijatnih stvari. Grubosti. Nepoštovanje", rekla je ona, ne otkrivajući o kom partneru je reč.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dženifer Lopez napljuvala svoje roditelje: "Narcisoidna osoba, tukla nas je"

Izvor: B92, 01.Mar.2024, 11:48

Dženifer Lopez nedavno je otkrila nove detalje iz svog života, koji su iznenadili javnost...Naime, u dokumentarcu "The Greatest Love Story Ever", koji je premijerno prikazan u utorak, 54-godišnja pevačica otkrila je manje poznate detalje iz svog života...Dokumentarac otkriva njen dramatičan put...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.