Džej startovao striptizete!

Izvor: Svet, 03.Dec.2011, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džej startovao striptizete!

naslov: 
Džej startovao striptizete!



Ispod naslova: 
 



excerpt: 
Iako je dobro poznato da igračice nikada ne komuniciraju sa ljudima koji dolaze u bar da ih gledaju, Ramadanovski je ipak uspeo da se progura u prve redove i startuje ih...


izvor: 
Alo!


tekst clanka: 
Iako je dobro poznato da striptizete nikada ne komuniciraju sa ljudima koji dolaze u bar da ih gledaju, Džej Ramadanovski je ipak uspeo da se progura u prve redove i startuje lepe devojke. Naime, kada su striptizete počele sa izvođenjem svojih tačaka, Džej je stajao kao kip i nije progovarao, a onda je nakon nekoliko minuta počeo da aplaudira i kroz osmeh komentarisao: "Baš su dobre ribe! Au, šta rade, majko mila! Ovde će biti ludilo", pričao je Džej, a nakon njihovog silaska sa podijuma za igru, Ramadanovski ih je uhvatio za ruke i čestitao na svemu što su pokazale. Jedno je sigurno, a to je da će Džej, kao i ostatak estrade, sada biti čest gost u novootvorenom striptiz baru "Ejndžels". Pored njega, na otvaranju striptiz bara našli su se i Oliver Mandić, Goga Sekulić, Ceca Šarić i mnogi drugi.



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.