Džej Zi ulazi u politiku

Izvor: Blic, 03.Nov.2010, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džej Zi ulazi u politiku

Američki reper i jedna od najmoćnijih figura na savremenoj muzičkoj sceni Džej Zi najavio je da namerava da započne političku karijeru, te da mu je dugoročni plan kandidatura na mesto predssednika Amerike.

Suprug pevačice Bijonse Nouls, Džej Zi, poznat je kao veliki muzički mag, koji sve što dotakne pretvara ne u zlato već u gomilu zelenih novčanica, te se već neko vreme nalazi na listi najmoćnijih ličnosti američkog šoubiznisa.

Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sva je prilika da su njegovi apetiti mnogo veći, te da čak dosežu i do Bele kuće. Naime, Džej zi smatra da bi odlično obavljao posao američkog predsednika.

- Pružite mi priliku i za osam godina ću možda biti i predsednik - izjavio je poznati reper, koji inače podržava aktuelnog predsednika Baraka Obamu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Džej Zi- budući predsednik SAD-a?

Izvor: Tracara.com, 03.Nov.2010

Kako su se raspisali američki tabloidi, reper i muzički mogul Džej Zi ulazi u politiku, a cilj mu je da jednog dana postane predsednik Amerike. Hmmm, da li možete da zamislite Bijonse kao Prvu damu? :) U najnovijem intervjuu super uspešni muzičar i producent otkrio je da ima velike planove, pa...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.