Džej Zi jedva čeka da postane otac

Izvor: Blic, 19.Nov.2011, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džej Zi jedva čeka da postane otac

Slavni reper otkrio je kako je kao jedanaestogodišnjak morao da se suoči sa činjenicom da ga je otac napustio, kao i da nikada neće slediti njegov primer.

Mag repa ne krije da jedva čeka da dobije dete sa Bijonse Nouls, ali jni da ga je otac napustio kada je imao jedanaest godina.

- Malo sam paranoičan kada pomislim na to zašto ljudi ulaze u neke veze, ako u njima neće ostati uz svog partnera do kraja, kaže Džej Zi.

Slavni reper tvrdi da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << čovek od principa i da nikada ne bi sledio primer svog oca koji je napustio svoju porodicu.

- Mislim da okolnosti mnogo puta diktiraju stvari. Ipak, ja sam drugačiji tip čoveka Principijelan sam, tako da niikada ne bih uradio isto što i moj otac, rekao je Džej Zi.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.