Džej Ramadanovski - Ni na nebu ni na zemlji (Foto)

Izvor: Svet plus, 25.Okt.2011, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džej Ramadanovski - Ni na nebu ni na zemlji (Foto)

Pevač Džej Ramadanovski održao je danas popodne konferenciju za novinare povodom svojih koncerata koje će održati 12. i nbsp; 13. novembra u Sava Centru.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džej najavio dva koncerta(FOTO)

Izvor: S media, 26.Okt.2011, 02:43

Džej Ramadanovski održaće dva solistička koncerta u Sava centru 12. i 13. novembra...Neverovatno je da Džej Ramadanovski u svojoj karijeri dugoj dve i po decenije nikad pre nije držao konferenciju za novinare!..- Ovo mi je prvi put u životu da držim konferenciju, baš sam želeo da vidim kako...

Nastavak na S media...

Džej Ramadanovski: Neću ići na koncert Dina Merlina

Izvor: Svet plus, 26.Okt.2011

Pevač Džej Ramadanovski koji se uveliko priprema za koncerte 12. i 13. novembra u Sava Centru izjavio je da neće ići na koncert svog kolege Dina Merlina.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.