Džej Lo prevarena

Izvor: B92, 19.Maj.2023, 11:04

Džej Lo prevarena

Zvezda američkog rijalitija 'Južni šarm' Medison Lekroj smatra da je bivši profesionalni igrač bejzbola Aleks Rodiges "očigledno" tražio "ženu sa strane" s obzirom da joj je slao poruke dok je još bio veren sa pevačicom Dženifer Lopez.

U epizodi podkasta Aleksa Krola, "Jastuci i pivo“, Lekroj se prisetila svoje neverice kada je prvi put primila Instagram poruku od poznatog sportiste 2020. Danas više nije u kontaktu sa njim.

"Rekla sam Rodrigezu - ako tražite >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << devojku sa strane, što je on očigledno i učinio, to neću biti ja. Ja sam materijal za brak", rekla je ona u podkastu.

Takođe je otkrila da je Rodrigez započeo razgovor tako što ju je pitao koje teretane su bile otvorene u njenom komšiluku tokom pandemije.

U to vreme, Lekroj se prisetila se kako bi je bivši igrač bejzbola putem FaceTime-a tri ili četiri puta dnevno zvao i ljutio se ako ne odgovori. Medison je pokušavala da mu objasni da ne želi da bude njegova rezerva.

Ova 32-godišnja rijaliti zvezda je takođe otkrila da je Rodrigez više puta nudio da je odveze u Majami, ali je ona odbila.

"Ljudi mi još uvek ne veruju. Kunem se Bogom, nikada nisam videla tu osobu", rekla je ona.

Podsetimo, još 2021. godine među glumcima rijalitija počele su glasine da je njihova koleginica Lekroj imala aferu sa Rodrigezom, a ove tvrdnje iznete su i u 7. sezoni šou programa. U februaru 2021., Lekroj je izjavila da uprkos tome što se čula s njim telefonom, između njih nikada nije bilo ničeg "fizičkog".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.