Džej Lo našla utehu

Izvor: Vesti-online.com, 18.Jul.2011, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džej Lo našla utehu

Pop pevačica Dženifer Lopez našla je utehu u zagrljaju latinoameričkog glumca Vilijama Levija, samo par dan nakon što je objavila da se razvodi od svog dosadašnjeg muža Marka Entonija, piše danas američka štampa.

Lopez koja se posle sedam godina braka razvodi od Entonija i sa kojima ima blizance Emu i Marka navodno je našla je utehu u deset godina mlađem glumcu Leviju.

Navodna veza Levija i 41-godišnja Dženifer Lopez, mogla bi da zakomplikuje njen razvod >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << od Entonija, koga je, kako navode mediji, ova vest veoma potresla.

Vilijam Levi se inače pojavljuje u spotu Džej Lo za pesmu "I'm into you":

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.