Džej Lo na tronu poznatih!

Izvor: NaDlanu.com, 17.Maj.2012, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džej Lo na tronu poznatih!

Po prvi put u svojoj dugogodišnjoj karijeri, Dženifer Lopez (42) se našla na prvom mestu Forbsove liste top 100 poznatih ličnosti. Saznaj koga je ostavila iza sebe.

Bogata muzička i filmska karijera, žiriranje u šouu "Američki idol", bezbroj kampanja, modna linija za "Kohl" i više popularnih parfema pomogli su Dženifer Lopez da sa Forbsovog trona top 100 poznatih ličnosti svrgne Lejdi Gagu.To i ne iznenađuje previše, s obzirom da je u prethodnih 12 meseci zaradila više od >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << 52 miliona dolara, čime je iza sebe ostavila Opru Vinfri, Džastina Bibera i Rijanu.Pored gorepomenutih, u top 10 najuticajnijih ličnosti na Forbsovoj listi našli su se i Britni Spirs, Kim Kardašijan, Kejti Peri, Tom Kruz i Stiven Spilberg.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.