Džej Lo: Nikada se više neću udavati!

Izvor: Glas javnosti, 31.Jan.2012, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džej Lo: Nikada se više neću udavati!

LOS ANĐELES - Glumica i pevačica Dženifer Lopez, koja iza sebe ima tri braka, izjavila je da nije sigurna da će se ponovo udavati, naročito posle nedavnog raskida sa latino pop pevačem Markom Entonijem prošle godine.

"Ne znam. Mislim da sad nije vreme da razmišljam o tome. Sve je još uvek tako sveže", rekla je Lopezova u jednoj američkoj TV emisiji.

Lopez, 42, koja se od Entonija razvela u julu posle sedam godina braka i dvoje dece, takođe je izbegla da komentariše >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << svoju izjavu magazinu Veniti fer datu u avgustu kada je rekla: "Volim sebe dovoljno da odem" iz braka sa Entonijem, prenosi Rojters.

"Sve što sam želela da kažem o razvodu rekla sam u tom članku. Mark i ja smo se dogovorili da nećemo više o tome javno govoriti", rekla je ona.

"Mi smo ljudi i čitava situacija nije laka ali mislim da smo se sa njom izborili sa mnogo dostojanstva, pažnje i ljubavi", dodala je Dženifer Lopez.

Pevačica se takođe udružila sa svojim bivšim suprugom na novom šou za talente - "Q Viva" na kome će se okupljati najbolji umetnici iz Latinske Amerike. Šou je za vikend počeo da se emituje na televizijama u centralnoj i južnoj Americi.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.