Džej Lo: Honorar od 20 miliona dolara! (VIDEO)

Izvor: S media, 26.Apr.2011, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džej Lo: Honorar od 20 miliona dolara! (VIDEO)

Ukoliko producenti "Američkog idola" žele da Džej Lo ostane u žiriju popularnog šoua i naredne sezone, moraće dobro da iskeširaju. Latino diva traži 20 miliona dolara za nov angažman što je za osam miliona više nego njena trenutna "plata" i Idolu.

Kada je Dženifer Lopez krajem prošle godine i zvanično predstavljena kao nova članica žirija Američkog idola svi su bili zapanjeni honorarom koji je latino >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << diva dobila. Producenti šoua iskeširali su 12 miliona dolara atraktivnoj Džej Lo.

Džej Lo pokazala savršene trbušnjake (VIDEO,FOTO)

Dženifer Lopez je najlepša na svetu!(VIDEO, FOTO)

J.Lo okupana dijamantima! (VIDEO, FOTO)]

Iako je ova cifra ogromna, tvorcima Idola se višestruko isplatilo angažovanje Lopezove jer je zahvaljujući njoj gledanost vrtoglavo porasla. Kako bi zadržali gledaoce i pridobili nove, producenti su ponudili multitalentovanoj umetnici da ostane i šouu i naredne sezone, ali su njeni apetiti sada veći- ona traži 20 miliona za novu sezonu!

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

"National Enquirer" prenosi da je Lopezova zaslužila svaki milion, i da nema sumnje da će organizatori Idola pristati na njene prohteve ma koliki i kakvi da su, jer znaju da će im se to isplatiti.

Iako su mnogi osporavali njeno članstvo u žiriju, Lopezova se i više nego dobro snašla u toj ulozi. Delila je savete, bila objektivna i na lep način govorila ko "nije zaslužio da nastavi sa takmičenjem", a nije krila ni emocije. Još na kastinzima mogli smo da vidimo njene suze, kao i u oficijalnom delu takmičenja. Ukoliko se kockice budu slegle, eto nama Džej Lo i u 11toj sezoni "Američkog idola".

S.I.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.