Džej: Kao oldtajmer sam, vole me sve generacije

Izvor: Svet, 14.Nov.2011, 01:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džej: Kao oldtajmer sam, vole me sve generacije

naslov: 
Džej: Kao oldtajmer sam, vole me sve generacije



Ispod naslova: 




excerpt: 
Folk zvezda Džej Ramadanovski proslavio je 25 godina karijere koncertima u Sava centru. Pevač tvrdi da su mu ti nastupi dali vetar u leđa da nastavi da se bavi muzikom...


izvor: 
"Press"


tekst clanka: 
Folk zvezda Džej Ramadanovski proslavio je 25 godina karijere koncertima u "Sava centru". Pevač tvrdi da su mu ti nastupi dali vetar u leđa da nastavi da se bavi muzikom. "Osećam se fenomenalno! Ovakvi koncerti daju mi snagu da idem dalje i snimam albume jer vidim da me ljudi još uvek vole. Klinci su sa mnom pevali 'Sunce ljubavi', a nema šanse da su bili rođeni kad sam snimio tu pesmu. Ja sam kao oldtajmer, vole me sve generacije", kaže pevač s osmehom. Džej je na koncertima publici pokazao i da ume da stepuje. "Ciganin sam, i sa tim sam se rodio, ali sam prvi put to radio pred ovolikom publikom. Popio sam nekoliko čašica viskija pred nastup da otvorim grlo, ali sam se bojao da mi se noge ne zapetljaju prilikom stepovanja", našalio se folker u razgovoru za "Press", a na pitanje da li je zbog viskija zaboravio redosled pesama, odgovara: " Danima sam vežbao, ali mi je u tom trenutku došlo da pevam nešto drugo. Šta ću kada sam budala, ali moj bend to razume. Navikli su", kazao je Džej.
 
 



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.