Džamarikvaj u Zagrebu

Izvor: Blic, 06.Mar.2011, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džamarikvaj u Zagrebu

Popularni britanski sastav Džamarikvaj potvrdio je nastup na hrvatskom T-Mobile INmusic festivalu, u sklopu turneje kojom promoviše svoj novi album “Rock Dust Light Star”.

Predvođen karizmatičnim Džej Kejem, Džamarikvaj je krajem prošle godine objavio svoj sedmi album "Rock Dust Light Star”, koji, nakon petogodišnje studijske pauze, označava povratak njegovoj proverenoj kombinaciji "organskog soula” i karakterističnog disko fank zvuka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Džamarikvaj iza sebe ima preko 30 miliona prodatih albuma, ukupno 192 nedelje proveo je na britanskoj listi singlova između 1992. i 2006. godine, čak 13 puta bio je nominovan za Brit Award, a Gremija je i dobio bez problema.

Inače, na T-Mobile INmusic festivalu, koje se održava na Jarunu u Zagrebu 21. i 22. juna, nastupiće i Arcade Fire, Nik Kejv sa svojim novim bendom Grinderman i mnogi drugi. Liči vam na listu Egzitovih hedlajnera? Pa, nadajmo se da će se uskoro i Džamarikvaj naći na njoj.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.