Dobio batine zbog Džeja

Izvor: Blic, 05.Jan.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobio batine zbog Džeja

BEOGRAD - Poznatog crnogorskog biznismena Dragana Bećirovića, izvršnog direktora kompanije „Bepler i Džekobson", preksinoć u Kolašinu pretukla je grupa mladića. Sa tom grupom Bećirović se u noći između 1. i 2. januara u hotelu „Bjanka" sukobio jer su oni vređali pevača Džeja Ramadanovskog zbog njegovog porekla.

Prema pisanju crnogorskih medija, policija je identifikovala napadače, Kotorane Dejana Kašćelana, zvanog Komarac, vlasnika restorana „Skver" >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i diskoteke „66", i njegovog brata Aleksandra, koji su u bekstvu. Policija traga i za Kolašincem Miroslavom Rakočevićem, suvlasnikom diskoteke „66", i Podgoričanima Vinetuom Strugarom i Alenom Medunjaninom, osumnjičenima da su braći Kašćelan pomogli u napadu na Bećirovića.

Prema nezvaničnim informacijama, Bećirović je napadnut kada se sa prijateljima u svom džipu vraćao sa skijališta. U blizini restorana „Savradak" njegovo vozilo sa strane udario je džip „grand čiroki" iz koga su istrčali napadači. Bećirovića su izvukli iz džipa, udarali ga pesnicama, šutirali. Braća Kašćelan zatim su ga drškom pištolja tukla po glavi i pobegla.

Direktor kompanije „Bepler i Džekobson" hitno je prebačen u kolašinski Dom zdravlja, gde mu je ukazana prva pomoć. Konstatovano je da mu je polomljena jagodična kost, jedno rebro i da ima nekoliko posekotina po glavi. Iz Doma zdravlja odmah je upućen u Klinički centar u Podgorici.

Kolašin je odmah posle napada na Bećirovića bio pod policijskom opsadom, ali su napadači još u bekstvu.

Dragan Bećirović pretučen je dan nakon što su se on i njegov brat Zoran sukobili sa braćom Kašćelan. Naime, u restoranu hotela „Bjanka", inače vlasništvo kompanije „Bepler i Džekobson", sa braćom Kašćelan posvađao se Zoran - Ćoćo Bećirović jer je branio pevača Džeja Ramadanovskog koga su mladići iz Kotora vređali zbog njegovog romskog porekla. Verbalni duel prerastao je u fizički obračun kada je Dragan ošamario Aleksandra Kašćelana.

Kompanija „Bepler i Džekobson", čiji je direktor Dragan Bećirović, u većinskom je vlasništvu njegovog brata Zorana, koji važi za jednog od deset najbogatijih Crnogoraca. U vlasništvu „Beplera i Džekobsona" je i skijalište u Kolašinu, te poznati hoteli „Bjanka", u kome se dogodio incident, i „Avala" u Budvi.

Braća Kašćelan su nedavno u Kolašinu otvorila restoran „Skver" i diskoteku „66". Njihovi saučesnici su odranije poznati policiji. Mediji su o Strugaru pisali pre nekoliko godina kada je maltretirao Dejana Savićevića, predsednika FSCG.

Pevač nedostupan

„Blic" je juče zvao i pevača Džeja Ramadanovskog da bi od njega čuo šta se u noći između 1. i 2. januara dešavalo u hotelu „Bjanka". Poznati pevač, međutim, nije se javljao na mobilni telefon.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.