Di-džej Jakob Fono nastupa u Elektronskoj industriji

Izvor: JužneVesti.com, 14.Apr.2015, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Di-džej Jakob Fono nastupa u Elektronskoj industriji

Jedan od najpoznatijih berlinskih producenata, pevač i di-džej Jakob Fono nastupiće 18. aprila u hali Elektronske industrije u Nišu i tom prilikom će publika imati prilike da uživa u industrijskoj muzici berlinske “underground” scene.

Kako kažu organizatori, s obzirom na to da je Berlin centar industrijske muzike, odlučili su da ovaj događaj održe u hali Elektronske industrije kako bi publika ovaj događaj >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << “doživela na pravi način”.

Njegova ostvarenja se razlikuju međusobno jer on voli da eksperimentiše, izražavajući različita osećanja i žanrove kroz “gruvi” bas liniju - kažu organizatori.

Jakob Fono, koji po prvi put nastupa u Srbiji, u toku svoje karijere je nastupao po brojnim svetskim klubovima, sa raznim bendovima i oprobao se na više instrumenata.

Kao lokalna podrška od 23 sata nastupa “Soulplace”, od 2 sata iza ponoći publika će uživati u nastupu Jakoba Fonoa, nakon čega će nastupiti Dejan Miladinović koji će publiku zabavljati od 4:30 do 7 sati izjutra.

Karte se mogu kupiti isključivo na ulazu u halu po ceni od 300 dinara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.