Dejvid Geta objavio novi album

Izvor: Blic, 27.Sep.2011, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejvid Geta objavio novi album

Popularni di-džej Dejvid Geta objavio je svoj peti studijski album “Nothing But The Beat’’ na kome je sarađivao sa najpoznatijim muzičkim zvezdama današnjice - Nikom Minjanom, Snup Dogom, Akonom, Ašerom, Taom Kruzom.

Geta je objavio dupli CD, a na prvom disku su vokalne teme nastale u saradnji sa kolegama. Drugi disk je elektronski, sa futurističkim instrumentalima kojim je Geta dokazao da, iako je trenutno jedan od vodećih producenata i hitmejkera, ipak i dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vlada elektro-klupskom scenom.

- Uz saradnju sa ljudima koje smatram svojom porodicom kao što su Will.i.am, Akon i drugi, važno mi je bilo da predstavim nove glasove i nove stilove. Na nastupima uvek pokušavam da širim pozitivne vibracije i to je zarazno. Nadam se da sam to uspeo i sa ovim albumom. Moja inspiracija uvek dolazi iz klubova, sa turneja i od ljudi koji su na mojim zabavama. Razlika između mene i drugih producenata je što svoje pesme izvodim na nastupima, tako da mogu da vidim reakcije ljudi. Svaki dan radim na novim stvarima, uveče ih vrtim pred publikom i vidim reakcije, zapišem komentare i tako nastaju moje pesme - kaže Dejvid Geta.

Inače, o njegovoj popularnosti svedoči podatak da na društvenoj mreži "Fejsbuk” ima preko 21 milion fanova, dok na kanalu "Youtube” beleži preko pola milijardi pregleda. Do sada je prodao pet miliona albuma i 17 miliona singlova. U protekle dve godine odradio je preko 400 koncerata. Geta je jedan od najuticajnijih producenata, a "Billboard” je naglasio da je "promenio zvuk Top 40 liste’”. Do sada je osvojio Gremi nagradu za Madonnin "Revolver” i remiks svog hita "When Love Takes Over” i tri nagrade na "World Music Awards”. Uradio je remiks za singl "Sweat” Snupa Doga koji je takođe pronašao mesto na novoj ploči.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

David Guetta objavio novi album

Izvor: Kontra magazin, 27.Sep.2011

Za potrebe novog, petog studijskog albuma ''Nothing But The Beat'' DJ David Guetta je regrutovao vojsku zvezda. Tu su Flo Rida, Nicki Minaj, Taio Cruz, Ludacris, Will.I.Am, Usher, Snoop Dogg, Akon i mnogi drugi. Album je dupli a na prvom disku su vokalne teme nastale u saradnji sa kolegama. Drugi...

Nastavak na Kontra magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.