Dalibor Spasić pušen uz jemstvo, braniće se sa slobode

Izvor: KMnovine.com, 17.Jul.2023, 23:14

Dalibor Spasić pušen uz jemstvo, braniće se sa slobode

Dalibor Spasić pušen uz jemstvo, braniće se sa slobode Dalibor Spasić (35) iz Kosvske Mitroivce, medicinski tehničar, u ovdašnjem kliničko bolničkom centu i di džej poznat od nadimkom "di džej Daka" pušten je danas da se brani sa slobode.



Kako je medijima potvrdio njegov advokat Srđan Mitrović, Spasić je iz separatističkog zatvora pušten uz jemstvo a tzv. "sudija" za prethodni postupak odbio je zahtev tzv. "tužilaštva" da se Mitroviću >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << produži zatvor na još dva meseca.

- Spasić se, kao i ostali oteti Srbi poslednja dva meseca, tereti za navodni napad na novinare i učešće u grupi koja vrši krivično delo "huliganstvo".

Protiv Spasića će se i dalje voditi postupak pred paralelnim "sudom" u okviru sistema albanskih separatista s tim što će se on braniti sa slobode.


Već u toku dana završeno je sve što je bilo potrebno da Spasić popodne iazđe iz zatvora Visokog rizika u Grdovcu kod Podujeva u kome se nalaze kriminalci optuženi za najteža krivična dela, osim onih protiv Srba.

 
* * *




Zbog cenzure i blokiranja svih medija i alternativnih pogleda, pratite naš Telegram kanal



KM novine su jedini nezavisni srpski medij sa Kosova i Metohije koji se u potpunosti oslanja na podršku svojih čitalaca


Pomozite naš rad






 




Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram


Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2023 ::    Hvala na interesovanju

Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.