Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Daje mužu da pije mleko iz njenih grudi!?

Tamara Eklston koja se porodila pre sedam meseci pustila je TV ekipu u svoj dom. U sceni o kojoj se uveliko priča, ona i njen suprug Džej Ratlend sede u trpezariji kada počinje priča o mleku za dojenje.

Na pitanje da li će piti na svojoj žurki, Tamara odgovara da joj ne pada na pamet da pije dok doji, jer mora da ispumpa mleko i da ga baci.

Na to je njen muž rekao:

"Nemoj da baciš, možda bih mogao ja malo da popijem u čaju".

"Možda >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << si ga već i popio", rekla je Tamara, na šta je Džej samo odgovorio: "Umukni!"

"To je dobro za tebe, pogledaj koliko je Sofija narasla i kako lepo napreduje od njega", bila je uporna bogata naslednica, a njen suprug je zaključio:

"Ako mi stavljaš to mleko u čaj, ubiću te."

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.