Izvor: Piplmetar.rs, 23.Jul.2023, 06:30

Da sam došao, ne bih je našao živu: Maca uz Džeja ispričao šta je sve prokockao zbog majke i rata

Maca otvorio dušu, pa progovorio o drami sa majkom
Dragan Marinković Maca važi za velikog saljivdžiju, te ne skida osmeh lica, ali i njegov život obeležili su teški dani i dramatične situacije. Jednom prilikom je Maca otvorio dušu baš o tim situacijama i sve oko sebe ostavio bez teksta.
Pročitajte: Dragan Marinković Maca i njegova supruga IZGUBILI TROJKE, a evo kako izgleda njegov MLAĐI SIN
Naime, glumacn se sada prisetio sukoba koji su >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << se devedesetih godina odigravali na prostorima bivše Jugoslavije, pa je tako Maca otvorio dušu i ispričao ono što ga zapravo najviše muči.
Pročitajte: Dragan Marinković Maca JEDVA PREŽIVEO upalu pankreasa – Otkrio kako se izvukao
– Pravo da ti kažem, ne znam sad baš tačno gdje su mi svi ti klasići iz Sarajeva. Mi smo igrali u ratu, padaju granate, mi igramo ljubavnike, jedno na drugom i tresemo se; Rat je, jebi ga. Al’ ne bih mnogo o tome, to je jedna epizoda u mom životu… Ne bih… Ulje išlo na 180 maraka, kafa. I sad je dvesta maraka puno, a znaš li šta je dvesta maraka bilo ’95?! Ma, neću o toj prljavštini ni da govorim – započeo je pa zastao kada je Maca otvorio dušu, a onda s knedlom u grlu nastavio:
Pročitajte: SVET paparaco – Maca Marinković MAZNUO kolica
– Žao mi ljudi, žao mi konja… a to je, j*bi ga, rat. Rat je bio sve vreme, a ja sam hteo izaći početkom juna, imao trista maraka u džepu, ostavio majci dvesta, sebi sto, uzeo četovoro gaća na sebe i krenuo, imao konekciju da se ispalim da krenem za BG, međutim, onda se vratim i nađem majku uplakanu – rekao je kad je Maca otvorio dušu i dodao:
Pročitajte: https://www.hellomagazin.rs/celebrity-news/vesti/209028/dragan-marinkovic-maca-kockamo-se-sa-emocijama-ne-razmisljajuci-da-se-sreca-ne-ponavlja-cesto
– A da sam otišao ne bih je našao živu i onda sam ostao zbog nje. A ona je ostala zbog troseda, dvoseda, stvari… Mislim, ružno zvuči, ali jebi ga, ona kaže: „A đe ću ja sad, sine?“ A taman otišla u penziju i zarati se. I ja, ono, gde ću, šta ću i ostanem zbog nje. Četiri godine nema struje, nema grejanja, i sad ka god čujem od Džeja… Evo, slušaj ovo. Izvadio sam bio kasetofon iz „keca“, bila prva zima, i ja se pokrio ćebetom, zima ubija, srce puca, nema struje… i čujem ja na radiju „Ni na istok, ni na zapad… Gde ću sad, moja ružo…“, znaš to. I sad, gde ću sad i gde ću sad?!A ne možeš nigde! I tako ti ja popušim četiri godine – ispričao je Maca duhovito, ali s knedlom u grlu aludirajući na pesme koje ga najviše pogađaju.
Najnovije na portalu Marie Claire
AUTOR: Svet
IZVOR: Blic
FOTO: Ata Images




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

"DA SAM OTIŠAO TADA, NE BIH MAJKU NAŠAO ŽIVU!" Stravična ispovest Mace Marinkovića: "Ostao sam zbog nje!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2023

"Četiri godine nema struje, nema grejanja!"..Voditelj Zadruge, poznati glumac Dragan Maca Marinković, jednom prilikom je za medije progovorio o svojoj prošlosti, kao i o ratnom stanju devedesetih godina koje je jako teško podneo, ali i ispričao šta mu je ostalo u pamćenju sa knedlom u grlu...Macu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.