DŽEJEVA ĆERKA SUTRA STAJE NA LUDI KAMEN - Očekuje se 300 zvanica Da je on tamo, sve bi bilo drugačije

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2023, 20:32

DŽEJEVA ĆERKA SUTRA STAJE NA LUDI KAMEN - Očekuje se 300 zvanica "Da je on tamo, sve bi bilo drugačije"

Udaje se mlađa ćerka pokojnog Džeja Ramadanovskog!

Mlađa ćerka Džeja Ramadanovskog, Marija Ramadanovski, sutra staje na "ludi kamen".

Pevačevu naslednicu je nedavno njen partner Stefan Davidović zaprosio, a sada su odlučili da svoju ljubav krunišu brakom.

Svadbeno veselje održaće se u jednom prestoničkom restoranu u 15 časova.

Sada se oglasio Zoran Jagodić Rule, Džejev kum, koji je otkrio da je sve spremno za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slavlje.

A post shared by MARIJA RAMADANOVSKI (@marija_ramadanovski)

- Pripremili smo sve i nadam se da će svadba proći u najboljem mogućem redu. Ja sam bio uključen u organizaciju sa Marijom. Reći ću vam da će nastupati Rule bend i biće nekoliko kolega koji su sarađivali sa Džejom. Od poznatih sa estrade svadbi će prisustvovati Zlata Petrović, Mina Kostić, Vanesa Šokčić, Adil, a pripremili smo i jedno iznenađenje, ali to sada neću da vam otkrivam - rekao je Rule i dodao da će na proslavi biti 300 zvanica.

Kako je Rule rekao, mladenci su za prvi ples odabrali pesmu ''Sunce ljubavi'' što uopšte ne čudi.

On se osvrnuo, i sa setom u glasu, ispričao da će Džej sutra svima faliti.

- Da je on tamo, sve bi bilo drugačije. Svi znate Džeje i kakav je on veseljak bio. Koliko je samo svadbi on otpevao. Sada mu se udaje mlađa ćerka i to bi za njega bilo neverovatno. On bi napravio neverovatan štimung... ali dobro, život ide dalje - zaključio je Rule za "Pink".

A post shared by MARIJA RAMADANOVSKI (@marija_ramadanovski)

Podsetimo, budući suprug Džejeve ćerke nije javna ličnost i izbegava da se pojavljuje u medijima. Marija je završila školu za negu lepote, u čemu ju je otac podržao. Uspešna je u svom zanimanju i šminkala je mnoge poznate ličnosti, a radila je i u pozorištu. Ima talenat na oca i odlično peva, pa je odlučila da se oproba i u muzičkim vodama.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.