DŽEJ LO ODVELA DEČKA NA HAVAJE

Izvor: Kurir, 26.Nov.2011, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽEJ LO ODVELA DEČKA NA HAVAJE

LOS ANĐELES - Pevačica Dženifer Lopez povela je svog 18 godina mlađeg dečka, plesača Kaspera Smarta na Havaje na ostrvo Kauai, preneli su danas mediji.

Na Havajima ovaj par je zajedno sa decom pevačice Lopez, blizancima Maksom i Emom, proveo Dan zahvalnosti, piše internet tabloid ""Radar onlajn"".

""Kasper je divan sa decom. Igrao se sa njima, a i Maksu i Emi je prijalo njegovo društvo"", rekao je izvor blizak paru.

Pevačica se u septembru razvela od pevača >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Marka Entonija, a od tada su je povezivali sa mnogim poznatim ličnostima među kojima je glumac Bredli Kuper, kao i zvezda latino-američkih sapunica, Vilijam Levi.

Lopez je od nedavno sa Smartom, a kako tvrdi njen predstavnik za medije ona sa njim ne želi ništa ozbiljno, već samo zabavu.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.