DŽAMIROKVAJ NA GLAVNOJ BINI FESTIVALA EGZIT

Izvor: Kurir, 24.Mar.2011, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"DŽAMIROKVAJ" NA GLAVNOJ BINI FESTIVALA "EGZIT"

BEOGRAD - Britanski esid-džez-fank sastav "Džamirokvaj" (Jamiroquai), na čelu sa pevačem Džej Kejem (Jay Kay), nastupiće na glavnoj bini festivala "Egzit" (Exit), koji će biti održan od 7. do 10. jula u Novom Sadu.

"Pored starijih singlova britanski sastav će na Petrovaradinskoj tvrđavi predstaviti i svež materijal sa sedmog studijskog albuma "Rock Dust Light Star" izdatog u novembru 2010", saopštio je "Egzit".

"Džamirokvaj", koji je prvi put svirao u Srbiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << 2005. godine na Beogradskom sajmu, posle albuma "Emergency on Planet Earth" (1993) i "The Return of the Space Cowboy" (1994), svetsku popularnost stiče sledećim "Travelling Without Moving" (1996), posebno zahvaljujući hitovima "Virtual Insanity" i "Cosmic Girl".
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Jamiroquai dolazi na Egzit

Izvor: CrveniTepih.com, 24.Mar.2011

Britanski esid-džez-fank sastav 'Jamiroquai', na čelu sa pevačem Džej Kejem, nastupiće na glavnoj bini festivala 'Egzit', koji će biti održan od 7. do 10. jula u Novom Sadu. 'Pored starijih singlova britanski sastav će na Petrovaradinskoj tvrdjavi predstaviti i svež materijal sa sedmog studijskog...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.