DJ Mario Horvacki zaprosio devojku na Egzitu!

Izvor: Blic, 14.Jul.2013, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DJ Mario Horvacki zaprosio devojku na Egzitu!

Di džej Mario Horvacki je sinoć u sred nastupa zaprosio devojku. Naime, tokom nastupa na Urban Bug stejdžu Horvacki je izveo devojku na scenu i pred hiljadama ljudi pitao devojku da se uda za njega.

Devojka je odgovrila “da”, što je publika pozdravila ovacijama, u vazduh su poletele konfete. Horvacki je stavio prsten na ruku svojoj budućoj supruzi, a zatim su se grlili i ljubili.

Pogledajte kako je izgledala ova romantična prosidba:

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Di-džej zaprosio devojku na Egzitu!

Izvor: Glas javnosti, 15.Jul.2013, 16:01

Di-džej Minimalistic zaposio devojku na bini...Posle svog seta na Urban BUG statejdžu pozvao je devojku da mu se pridruži na bini, klekmuo ispred nje i pred publikom je zaprosio...Uz ovacije publike, devojka mu se bacila u zagrljaj, a potom su i nazdravili...Mario Horvacki aka Minimalistic nastupao...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.