DI-DŽEJ SANDRA OBRADOVIĆ!

Izvor: Kurir, 02.Feb.2012, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DI-DŽEJ SANDRA OBRADOVIĆ!

Ima talenat! Sandra Obradović preksinoć je zabavljala poznate goste u prestoničkom klubu „Hajd“, ali ne kao voditeljka, već kao di-džej!

Ima talenat!

Sandra Obradović preksinoć je zabavljala poznate goste u prestoničkom klubu „Hajd“, ali ne kao voditeljka, već kao di-džej!

S obzirom na to da je u klubu bilo veče poznatih, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << okupile su se brojne javne face, ali niko se kao Obradovićka nije usudio da stane iza miksete i pokaže šta ume!

Zato su vipovci, među kojima i Viktor Savić, Kaja Ostojić, Anabela Bukva, Dejana Živković, Marko Žujović i mnogi drugi, mogli samo da uživaju u zvucima hausa i R’n’B muzike u Sandrinom aranžmanu.

(M. V.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sandra Obradović Di-džej!

Izvor: Dzungla.org, 02.Feb.2012

Obradovićka preksinoć birala muziku za poznate goste u prestoničkom klubu „Hajd“. . Ima talenat!. Sandra Obradović preksinoć je zabavljala poznate goste u prestoničkom klubu „Hajd“, ali ne kao voditeljka, već kao di-džej!. S obzirom na to da je u klubu bilo veče poznatih, okupile su...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.