Čume napao novinare na promociji albuma svoje supruge

Izvor: Poznati.info, 26.Feb.2011, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čume napao novinare na promociji albuma svoje supruge


Ljubiša Buha Čume, zaštićeni svedok u procesu za ubistvo premijera Zorana Đinđića je napravio još jedan u nizu skandala. Ovoga puta, na promociji albuma prvenca njegove supruge Ivane Čume je bacio kameru novinarskoj ekipi i tom prilikom izvređao novinare.
„Tokom cele promocije Čume nije dozvoljavao da ga snimaju ili fotografišu. Kamermana jedne televizije dva >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << puta je opomenuo da ga ne snima, ni njega ni njegov separe. Kada je kamerman treći put prišao separeu, Čume je ustao, oteo mu kameru i bacio je prema di-džeju. Mislim da se razbila“, kazao je jedan od gostiju promocije. Svedoci ovog incidenta kažu da je Čume bio nervozan celo veče. „ Bio je neprijatan prema svim novinarima, fotoreporterima i snimateljima koji su se tamo zatekli, pod izgovorom da ne želi da ga slikaju. S obzirom na to da je javna ličnost i da njegova supruga izdaje prvi CD, bilo je sasvim normalno da fotoreporteri slikaju i njega. Međutim, Buha je više vremena potrošio na svađu sa novinarima nego što je gledao promociju albuma svoje žene“, kažu očevici.
Izvor,Foto: Press
Slične, interesantne teme: Ljubiša Buha Čume prebio ženu Sergej Trifunović oterao novinare iz restorana Lotar Mateus k'o Sekula: Razveo se po četvrti put!

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skandal: Čume razbio kameru na promociji svoje žene!

Izvor: CrveniTepih.com, 26.Feb.2011

Zaštićeni svedok Ljubiša Buha Čume u četvrtak uveče na promociji albuma svoje supruge Ivane Buhe napravio je incident kada je uzeo novinarskoj ekipi kameru i razbio jer je mislio da ga snimaju, tvrde izvori koji su se zatekli na licu mesta. Prema rečima očevica koji se to veče zatekao u klubu...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.