Crvena haljina zbog koje je Holivud zanemeo: Dramatično izdanje Džej Lo o kojem maštaju devojke FOTO

Izvor: B92, 13.Jun.2023, 13:22

Crvena haljina zbog koje je Holivud zanemeo: Dramatično izdanje Džej Lo o kojem maštaju devojke FOTO

Opravdano nosi titulu "Bronks dive".

Poznata glumica i pevačica Dženifer Lopez godinama unazad nosi titulu jedne od najizazvonijih i seksepilnijih žena na javnoj sceni. Njena savršena linija dozvoljava joj da nosi najsmelije komade odeće, a ovog puta uspela je da uzburka društvene mreže modernim i dramatičnim izgledom.

Crveno je boja ljubavi i strasti, a upravo za nju opredelila se lepa Dženifer. "Bronks diva" uspela je da ostavi bez daha svoje fanove objavom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na Instagramu u kojoj je pokazala svoju izvajanu liniju.

Džej Lo je objavila fotografiju u prelepoj crvenoj haljini koja je komad koji mnoge žene mogu samo da sanjaju.

Pevačica je pozirala uz čašu pića iz svoje nove linije Delola, a svi pogledi bili su uprti u malu crvenu mini-haljinu sa detaljima od perja.

Haljina asimetričnog kroja sa obimnim volanima i izdignutim porubom koji se od kuka spušta nadole predstavlja veoma smeo komad koji mogu da nose samo one žene koje pucaju od samopouzdanja. Privlačna boja Amanita daje dodatni dodir drame.

Na prvoj slici ima seksi pogled, na drugoj je spustila pogled, ali treća zaslužuje posebnu pažnju.

Na poslednjoj fotografiji sesije Džej Lo pokazuje svoje celo telo, sa visokim potpeticama koje pomažu da joj noge izgledaju savršeno. Ove njene fotografije teraju nas da se zapitamo da li Dženifer Lopez zaista ima 53 godine.

U više navrata Dženifer je govorila o svojoj rutini vežbanja koja joj omogućava da održi mladalački imidž i pokaže obline od kojih mnogi ne mogu da odvoje pogled.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.